FinduddannelseDK

Find os på Finduddannelse.dk

FinduddannelseDK
Ny mulighed med åbne salgskurser: Trænger du til at få udfordret eller opfrisket dine salgskompetencer? Søger du sparring på din individuelle faglige udvikling? Eller har du en medarbejder, som du gerne vil have salgstrænet?

Så har du nu muligheden for at tilmelde dig selv, eller en kollega, til de fire åbne kurser SalesForce1 tilbyder via uddannelsesportalen finduddannelse.dk.

E-learning

Du kan vælge imellem to typer e-learning uddannelser, der fokuserer på at give dig gode værktøjer til at opnå bedre salgsresultater. De er relevante uanset om du er relativ ny i salget (Den Professionelle Sælgers Værkstøjkasse), eller hvis du har mange års erfaring (Topsælgerens Værktøjskasse). Det er et selvstudie med animeret e-learning, som er en fleksibel måde at få udviklet dine kompetencer, fordi du kan træne præcis når det passer dig.

Salgskursus

MasterClass i Salg er en to-dags kursus workshop, hvor vi kombinerer teori, praktiske øvelser og case arbejde med eksempler og udfordringer, der er relevante for erhvervslivet. Du kan med fordel vælge denne type kursus, hvis du gerne vil sparre og dele erfaringer med deltagere fra andre virksomheder.

Individuel performance coaching

Er du mere til en individuel udvikling af dine faglige og personlige kompetencer, kan du tilmelde dig en test og coaching session. En certificeret coach vil på baggrund af en dybdegående test, give dig en personlig feedback på din personlige profil, dine salgskompetencer og dine udviklingspotentialer.

Lederkursus

Er du leder, har du muligheden for at deltage på Skab kulturforandring i din salgsorganisation – få ledelsesværktøjerne, hvor du får indsigt i en salgskultur og ændringsbehovet mhp at skabe en bedre performance. Du vil komme hjem med en række håndgribelige værktøjer, så du kan igangsætte en forandringsproces i dit team.

Se flere detaljer, priser og tilmeldingsproces på finduddannelse.dk.

God fornøjelse!

Har du spørgsmål eller kommentarer er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *